Tenmag ízületi csomag kép

 
 
Pin It


Tenmag ízületi csomag

Régi ár: 5.970 Ft Kedvezmény 10%

Új ár: 5.390 Ft

Raktáron

Az ár 27% ÁFÁ-t tartalmazza, szállitási költsgeket nem tartalmazza.

Tenmag ízületi csomag: Megoldás az ízületi problémákra!

A kurkuma és a gyömbér együttes fogyasztása hatékony megoldást jelent a mozgásszervi panaszokra. A gyömbér egy erős katalizátor  jellegű fűszer, amely képes a kurkuma hatóanyagát a kurkumint eljuttatni a szívtől távoleső perifériás helyekre, az ízületekhez. A kurkumin számos élettani hatása közül kiemelkedő jelentőségű az ízületekre gyakorolt hatása. A kurkumin egy természetes, erős fájdalomcsillapító és gyulladáscsökkentő. Ez a hatóanyag képes kikapcsolni a fájdalomért, illetve a gyulladásért felelős enzimek termelődését a szervezetben.

 

Light Bulb on EmojiOne 2.1Tudta-e?:

A kurkuma a világ egyik leghasznosabb, legtöbb gyógyhatással rendelkező növénye, emellett az orvostudomány egyik legtöbbet kutatott gyógynövénye is.

A keleti népek már több mint 5000 éve használják a kurkumát ízületi panaszok, gyulladások és reumatikus panaszok kezelésére. A kurkuma a boka, a térd, a csípő, a hát és a csukló ízületi fájdalmait is csökkenti, ezzel együtt az ízületben lévő gyulladást is lehúzza.
Ha már kialakult ízületi problémánk van, akkor nagyobb dózisban étrend-kiegészítőként vehetjük magunkhoz, amit célszerű kúraszerűen fogyasztani. 

Napi ajánlott mennyiség: 1 kapszula gyömbér, 2 kapszula kurkuma - naponta kétszer. 

Vegetáriánusok és Vegánok is fogyaszthatják.

+36 70 632 5711 - Telefonos megrendelés
08:00-18:00

 


Termék részletek


Kategória: Növényi kapszulában