Perui Maca Negra kép

 
 
Pin It


Perui Maca Negra

Ár: 4.700 Ft

Raktáron

Az ár 27% ÁFÁ-t tartalmazza, szállitási költsgeket nem tartalmazza.

Mi is az a Maca Negra?

Maca Negra kapszula (60 db) -  [ejtsd: maka negra] - másnéven perui ginseng - kizárólag az Andokban, 4100–4500 méter tengerszint feletti magasságban terem. A zord időjárási körülményeknek köszönhetően a növény koncentrált mennyiségben tárol vitaminokat, ásványi anyagokat, és egyéb létfontosságú tápanyagokat. Emiatt segíti az egészséges energiaszint megtartását. Ezen tulajdonságai miatt tartozik a “Superfood”-ok családjába. Létezik sárga és vörös színű maca is, de a Maca Negra (fekete maca) a legritkább és legjobb minőségű, kiemelkedő élettani hatásainak köszönhetően.

A Maca Negra fokozza a szellemi teljesítményt, megsokszorozza az agyi kapacitást, javítja a memóriát!

A Maca Negra fokozza a mentális és fizikai teljesítményt, megsokszorozza az agyi kapacitást, szellemileg stabilizál és aktivál. Kiváló hormonszabályozó hatásfokkal bír, mind a férfiak, mind a nők esetében.

A "superfood" ételek koncentráltan tartalmazzák a szervezetünk számára létfontosságú tápanyagokat. Megtalálható bennük szinte az összes vitamin, ásványi anyag, nyomelem, enzimek, aminosavak stb. 

A Maca Negra mint hormon szabályozó

A teljes hormonrendszert optimalizálja mind férfiak, mind nők esetében. Ez úgy valósul meg, hogy a hipotalamusz és a hipofízis (agyalapi mirigy) működését állítja helyre. A hipotalamusz felel a hormonrendszer működéséért, s amennyiben helyes a működése, úgy a hormonháztartás optimális egyensúlyba kerül.

Ez a világ egyik legjobb természetes multivitaminja

Maca Negra rendkívül gazdag tápanyagokban, valamint energetizálókban, ezért sokan úgy gondolják, hogy ez az egyik leggazdagabb természetes vitaminforrás. Olyan, mint egy komplett multivitamin készítmény, és összetett tápanyag tartalmának köszönhetően a szuperételek (superfoodok) egyikének minősítették. Olyan kivételes növény, amely egyedülálló forrása az aminosavaknak, és a komplex szénhidrátoknak is. Ezek mellett nem mindennapi mennyiségben tartalmaz bio-aktív anyagokat mint a glükozinolátok, alkaloidok és a sterolok.

A Maca Negra nagyon népszerűvé vált potencianövelő hatásának köszönhetően, de vannak egyéb előnyös tulajdonságai is, amelyek ugyancsak széles körben ismertek. Ilyen például az energetizáló, erősítő, állóképesség javító hatása, valamint a kiegyensúlyozottabb érzelmi állapot elősegítése is. Az egyik legjelentősebb tulajdonsága mégis a hormonháztartásra gyakorolt szabályozó, serkentő és kiegyensúlyozó hatása mind a férfiak, mind a nők esetében. Szabályozza a menstruációs ciklust, csökkenti a menopauzás tüneteket,erősíti az immunrendszert, és csökkenti a krónikus fáradtságot. 

Mindezek mellett megfigyelhető az érzelmi állapotra gyakorolt kedvező hatása is. A Maca egy olyan szuperétel, amely megváltoztatja az életünket. Ha még sohasem próbáltuk, akkor itt az ideje!.

Összetevők: 100% perui Maca Negra, természetes növényi rostból készült kapszulában 

Ajánlott fogyasztási mennyiség: 2x1 kapszula.

A doboz 1 havi adag Maca Negrát tartalmaz.

OGYÉI szám: 19505/2017

Vegetáriánusok és vegánok is fogyaszthatják.

+36 70 632 5711 - Telefonos megrendelés
08:00-18:00

 


Termék részletek


Kategória: Növényi kapszulában