Máriatövismag olaj - Hidegen sajtolt (250ml.) kép

 
 
Pin It


Máriatövismag olaj - Hidegen sajtolt (250ml.)

Ár: 2.890 Ft

Raktáron

Az ár 27% ÁFÁ-t tartalmazza, szállitási költsgeket nem tartalmazza.

Máriatövismag olaj - Az máj elixírje

A máj fő védelmezőjeként emlegetett szer hatóanyaga a máriatövis terméséből nyerődik ki, és kiváló máj és epebántalmak kezelésére.  Fő hatóanyagán kívül még tartalmaz E-vitamint, illóolajat és egyéb keserűanyagot is.  A mérgek lebontásának serkentésén kívül a májsejtek öngyógyító folyamatait is elindítja, és új májsejtek képződését segíti elő. Májnagyobbodás, májzsugorodás és a máj elzsírosodása esetén is segítséget nyújt a szervezetnek.Képes csökkenteni a megemelkedett Alt (májsejtekben termelődő enzim) -szintet. Ha úgy érezzük, hogy több méreganyag halmozódott fel a szervezetünkben akkor is ideális az életmódunk beiktatásában az olaj használata, így könnyebben elkerülhetőek az esetleges problémák kialakulása.

  1. A májsejtek sejtmembránját stabilizálja és áthatolhatatlanná teszi a mérgekkel szemben. (pl. alkohollal, nikotinnal és egyéb a szervezetbe jutó adalékanyagokkal).
  2. A szilimarin hatóanyag miatt –mely nagyon hatékony antioxidáns-, megköti és semlegesíti a szabadgyököket. Az Antioxidáns hatása többszörös az E-vitaminhoz képest.
  3. Gyógyszerfogyasztók körében is ajánlatos a használata hisz a máj rendeltetésszerű működését biztosítja a méreganyagok kivezetésével.

Az máriatövismag olaj a túlzott mértékű italfogyasztás, vegyszerek, gyógyszer- és galócamérgezés, heveny és akut májgyulladás, ill. májzsugorodás kezelésére is alkalmas. A Máriatövismag olajat 3 hétig szabad használni. 2 hét szünetet tartva újra lehet kezdeni a kúrát.

Ajánlott fogyasztási mennyiség: 1 teáskanál/nap


Máriatövismag olajat 3 hétig szabad használni, 2 hét szünetet tartva ismét lehet belőle kezdeni egy újabb kúrát!!!

+36 70 632 5711 - Telefonos megrendelés
08:00-18:00

 


Termék részletek


Kategória: Növényi olajokHasonló termékek


Kendermagolaj A kendermag, mely az élelemtermelés kezdete óta termesztett növény, már a...
3.200 Ft
Lenmagolaj - Az egészség forrása A Tenmag lenmagolaj koncentrált mennyiségben ( 58%-ban ) tartalmazza az...
1.490 Ft